08-6118500

Affärsjuridik

Affärsjuridik

Affärsjuridik handlar om de lagar som har att göra med bildandet av företag och hur de drivs. Antingen har du en tvist som behöver lösas, ett avtal som behöver upprättas eller så behöver du juridisk rådgivning i samband med ditt företag. Om du funderar på att starta ett eget företag eller arbetar med att driva företag är det väldigt viktigt att du har kunskap om aktuella lagar och regler för att undvika att göra kostsamma misstag.

Affärsjuridik innefattar bl.a avtalsrätt, arbetsrätt, olika fullmakter, företagsöverlåtelser, företrädareansvar, anställning och uppsägning m.m. Det är viktigt att företag förhåller sig till dessa lagar för att få en fungerande och trivsam arbetsmiljö gentemot sig själv och sitt egna företag, men också för sina anställda.

Har du konflikter eller problem med något av ovanstående på ditt företag? Eller är du anställd och känner att arbetsplatsen du arbetar på inte håller sig till de rättsliga bestämmelserna? Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp eller rådgivning.

Bli uppringd

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Offert

Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]